Trendy horloges

Klassieke horloges

Horlogebandjes

14 dg Retourrecht

 

Invicta horloges

Gezocht: hip horloge van zeer goede kwaliteit, moet opvallen. Als u dit leest kan dat maar naar een horlogemerk verwijzen: Invicta horloges. Wat maakt deze horloges zo bijzonder?

Een stukje geschiedenis

Het merk Invicta horloges bestaat al 175 jaar! Ene meneer Raphael Picard begon in 1837 in Zwitserland met het vervaardigen van horloges van het merk Invicta. Tegenwoordig is Invicta Watch Group niet meer in Zwitserland gevestigd, maar de horloges zijn nog steeds van Zwitserse degelijkheid en uiterst precies in hun weergave. Ze zijn dan ook bekend en worden wereldwijd verkocht.

Hip en extravagant

Door de jaren heen, of beter gezegd door de eeuwen heen, hebben de Invicta horloges hun eigen stijl gekregen en behouden. Het merk heeft zich gespecialiseerd in duikhorloges. Veel modellen zijn waterbestendig, en per model wordt aangegeven tot hoeveel meter onder water de horloge kan gaan. Ook is het merk bekend om de specificaties die er op de horloges te vinden zijn: niet alleen de tijd in uren wordt aangegeven, ook andere zaken als een stopwatch en datumaanduiding. Dat maakt dat de horloges vrij groot zijn, en dat is nu weer het eigene van Invicta horloges. Door de grootte zijn de horloges opvallend, wat nog versterkt wordt door de soms opvallende kleuren.

Goede kwaliteit

Een horloge van Zwitserse makelij behoeft geen krans. Iedereen weet wat de kwaliteit van een Zwitsers horloge is. Daar hoeven we het verder niet over te hebben! Veel horloges worden aangeduid als chronograaf, wat zoveel betekent als een horloge met ingebouwde stopwatch. Handig bij het sporten.

Zelf zien

Woorden kunnen niet altijd overtuigen, beelden soms wel. Bekijk de Invicta horloges en u ziet dat ze opvallend zijn, hip, en een hoop informatie bevatten.

Invicta horloges zijn echte horloges, op en top.