Zoeken

Vergelijken

Veilig

Vertrouwd

 

Breil horloges

Breil horloges zijn sinds jaar en dag al een geliefd mode-item. Dit Italiaanse modemerk onderscheidt zich door het stoere en krachtige uiterlijk van de diverse modellen horloges.

Breil horloges zijn trendy

Breil horloges hebben een stoere en trendy uitstraling. Bij de diverse ontwerpen is er veelvuldig gebruik gemaakt van metalen materialen in de kleuren zilver of goud, of een combinatie hiervan, met mooi uitgevoerde wijzerplaten in diverse kleuren. Een Breil horloge is krachtig en chique vormgegeven en is een opvallend en trendy sieraad. De horloges zijn goed te combineren met trendy kleding en zijn een sierlijke toevoeging aan je outfit. De meeste exemplaren zijn analoog en waterdicht, naar de trends en eisen van deze tijd.

Trends en uitstraling van Breil

Breil ontwikkelt zich voortdurend door de trends te volgen. Deze modieuze trends zie je telkens terug in de nieuwste modellen. Een voorbeeld hiervan is het gebruik van Swarovski kristallen in een aantal modellen. Ook ontbreken modellen met metertjes zoals een chronograaf niet. Naast het verwerken van nieuwe trends in de modellen behouden de horloges van Breil steeds hun eigen stijl en karakter. De meeste modellen hebben een metalen schakelband, maar er zijn ook uitvoeringen verkrijgbaar met een lederen of kunststof band.

Breil voor dames en heren

Zowel voor dames als voor heren heeft Breil diverse modellen. De modellen voor mannen stralen kracht uit, de modellen voor vrouwen zijn stoer, maar wat fijner en sierlijker vormgegeven. De horloges van Breil zijn kwalitatief goed te noemen en zijn toch betaalbaar, zodat een Breil horloge ook nog eens als een mooi en persoonlijk cadeau gegeven kan worden.